catering
atasehir-catering-organizasyon

Ataşehir Catering Organizasyon

 

Ataşehir ‘in de bulunan firmamız tüm Ataşehir ‘lilere ihtiyaç duydukları Catering ve Catering organizasyon alanında hizmetler vermektedir. Kendi alanında Türkiye ‘nin en büyük ilk 3 firmasından biri olan Brunch Plus, Ataşehir de ihtiyaç duyacağınız tüm organizasyonları karşılayacak donanıma ve tecrübeye sahiptir. Ataşehir Ev davetleri, kurumsal tüm organizasyon çalışmaları, Düğün, nişan vb tüm alanlarda ihtiyaçlarınızı tek bir adresten en ekonomik ve profesyonel düzeyde çözümleyebilirsiniz. 5 Yıldır Ataşehir belediyesinin başarılı bir çok catering etkinliğine imza atmış olan firmamız, Ataşehir ’de bulunan firmalarında en çok tercih ettiği firma haline gelmiştir.

 

Ataşehir Organizasyon Firmaları

Ataşehir bölgesinde yaşıyorsanız ve ihtiyaç duyduğunuz bir organizasyonla ilgili firma arıyorsanız sahip olmanız gereken bazı temel bilgileri bu yazımızda paylaşmak istedik. Ataşehir organizasyon firmaları ve Ataşehir Catering firmaları bu bölgede ihtiyaç duyacağınız hizmetleri karşılayacak yetkinliktedir. Ataşehir de bulunan firmamız, 11 yıldır Ataşehir de faaliyet gösteren firmamız bu bölgenin tüm Catering organizasyon ihtiyaçlarını karşılayacak donanım ve tecrübeye sahiptir.

Yaklaşık 8 yıldır Ataşehir belediyesinin Catering Organizasyon projelerine imza atan firmamız, Aynı başarıya Ataşehir Ev Davetleri, Ataşehir Site cateringleri, Yaza merhaba ve elveda partileri gibi alanlarda hizmet vermektedir. Brandium AVM nin açılış catering organizasyonu, Varyap Meridian açılış organizasyonu, sayısız mağaza ve iş yeri açılış organizasyonlarında görev almıştır. Ev davetleri, Evde nişan organizayonu Catering taleplerinde de iddaalı olan firmamız bir çok özel ev davet catering hizmetlerinde de aktif olarak görev almıştır. Ev davet organizasyonlarının kurumsal organizasyonlara göre bir takım farklılıkları mevcuttur. Ev davetleri detaylıdır ve detaycılık istemektedir. Ev davetlerinde 3 farklı menü alternatifi sunan firmamız davet sahibi tarafından gelecek ekstra talepleride karşılayabilmktedir.

Ataşehir de bulacağ ınız en iyi Catering organizasyon firması olma unvanına sahip firmamız, her bütçeye uygun menü alternatifleri, çözümsel yaklaşımı ve ücretsiz danışmanlık hizmetleriyle sizlere en iyi çözümü sunma anlayışındadır.

paylaş

1,0 Puan ( 1 kullanıcı)

Yorum Yapın

Ad Soyad *
Firma Adı
Yorumunuz *
Güvenlik Kodu *
Güvenlik Kodu