catering
baby-shower-organizasyon

Baby Shower Organizasyon

 

Günümüzde çok popüler hale gelen Baby Shower organizasyonları, her geçen gün daha da çok talep edilir bir Catering organizasyon çalışması haline gelmiştir. Baby Shower organizasyonları Türk kültürün de çok alışık olduğumuz bir alışkanlık olmasa da, gelecek 10 yıl içerisinde standart hale gelecek bir organizasyon çalışması olacağa benziyor. Peki nedir bu Baby Shower Organizasyonu; Anne adaylarının doğum öncesi doğum yapacağı çocuğuna yönelik erken karşılama kutlaması olarak tanımlanabilir. Stresli doğum sürecinde, doğumun son haftalarına doğru düzenlenen bu organizasyonda, anne adayı sevdiklerini bir araya getirerek mutluğunu paylaşmak ister. İthal bir kutlama organizasyonu olarak gözüksede günümüzde yayğın hale almaya başlamıştır. Aslında ana amaç mutluluğu paylaşmak, sevdikleriyle birlikte bir arada olmaktır. Bu etkinliğe davet edilen katılımcılar, Anne adayına ve doğacak olan bebeğe hediyeler getirerek destekte olmaya çalışırlar. Bir çok kişiye göre gereksiz görülen ve eleştirilen bu organizasyonun adını değiştirdiğimzde bu eelştirilerde azalmaya başlayacaktır. Çünkü ana takıntımız biraz isimden kaynaklanmaktadır. Ama bilmeliyiz ki, bir çok özel gün alışkanlıkları yabancı kaynaklı olup ülkemizde v etüm dünyada geleneksel hale gelmiştir. Bu yüzden eleştirmekten ziyade bu tarz organizasyonalrın tadını çıkartma fayda var. Günün birinde mutlaka güzel ve saygın bir kutlama olarak kabül görmeye başlayacaktır.

 

.

.

 

Catering organizasyon sektöründe yapılan diğer Catering çalışmalarından, örneğin doğum günü organizasyon veya söz kesme, evde nişan davetinden çok farklı bir menü yapısına sahip değildir. En büyük temel farklılığı menüden ziyade etkinliğin yapılacağı alanın dekor süslemesi olarak gösterilebilir.

Baby Shower organizasyon çalışmaları genel olarak 20-50 kişilik gruplar içerisinde kutlanan organizasyon çalışmalarıdır. Bu yüzden menü olarak bu tür organizasyonlarda en çok Açık büfe yemek organizasyonları talep edilmektedir. Baby Shower organizasyonlarında dikkat edilmesi gereken en önemli husus davetli sayısının en iyi şekilde planlamasını sağlamaktır. Çocuklarıda unutmamak gerekir tabi ki. Menülerde Çocukalr için ayrıca özel bir menü oluşturulmaması kanaatindeyiz. Yetişkinler için hazırlanan menüden faydalanabilirler.

Açık büfe yemek organizasyonlarında sektör lideri olan firmamız, sizlere bu konuda her kitleye farklı projeler sunarak, her bütçeye uygun farklı alternatif çözümler yaratmaktadır. Sizde ihtiyaç duyduğunuz, hayal ettiğiniz organizasyonu bzie anlatarak teklif talebinde bulunabilirisniz.

paylaş

1,0 Puan ( 1 kullanıcı)

Yorum Yapın

Ad Soyad *
Firma Adı
Yorumunuz *
Güvenlik Kodu *
Güvenlik Kodu