catering
Evde Catering Hizmeti

Evde Catering Hizmeti Almanın Konforunu Yaşayın

Kendi Dört Duvarınızda Size Özel Restaurant

Misafirlerinize unutulmaz bir gün veya akşam yaşatmak ister misiniz? Evinizin konforunda, özel anlar yaşamak ama yemek pişirme stresinden uzak kalmak arzusunda mısınız? Ev sahibi olarak, endişelenmeden misafirlerden biri olarak kutlamanızın tadını çıkarabilirsiniz ve mutfakta hiçbir şey için endişelenmenize gerek kalmaz. Nasıl mı? Tabii ki Evlere Catering hitmeti alarak.

Mum ışığında iki kişilik bir akşam yemeği veya 20 kişilik dört servisli bir menü fark etmez. Evde davet yemeği yapan firmalar sayesinde özel davet, evde kokteyl daveti, bahçede barbekü partisi, evde nişan-düğün kutlaması; tüm özel organizasyonlarınız için evde catering yapan firmalar mükemmel hizmeti vermeye hazırlar.

Evde davet catering hizmeti veren firmalar, birkaç kişiden başlayarak istediğiniz kadar davetli sayısına yemek servisi verebilir. Artık zamanın değerinin iyice anlaşıldığı günler içindeyiz. İnsanlar son derece meşgul ve uzun saatler boyunca mutfakta konuklara yemek hazırlamak da hiç kolay bir uğraş değil. Ayrıca bu kadar yorulup zahmet verdikten sonra bir de servisle uğraşmak, vereceğiniz davetin tadını çıkarmanıza engel olur, sonuçta yaşayacağınız duygular yorgunluk ve tükenmişlik olur. Oysa ki davet vermenin amacı ev sahibi olsun, konuklar olsun birlikte güzel anlar geçirmek ve bunları hoş ve unutulmaz anılar olarak biriktirmektir.

 

Evde davet catering hizmeti alacaklar nelere dikkat etmeli?

Evde catering hizmeti alacaksanız, gereksiz fazladan hazırlanmış yemeklerle başbaşa kalmamak ve ekstra para ödemek zorunda olmamak için konuklarınıza göndereceğiniz davetiyede veya davet mesajında gelip gelemeyeceklerini bildirmelerini isteyip iletişim bilgilerinizi ekleyebilirsiniz. Bu şekilde catering firmasına da daha belirgin bir sayı verme imkanınız olur.

Konuk sayısını belirledikten sonra menü için bir liste oluşturabilirsiniz. Bu, catering firması ile yapacağınız ilk görüşmede de kolaylık sağlar.

İstediğiniz herhangi özel bir dilek varsa bunu da not almayı unutmayın.

Evde catering firması ile yapacağınız görüşmede, nasıl bir servis düşündükleri konusunda detaylı bilgi alın. Servis personeline ihtiyacınız varsa bunu da belirtin.

Brunch plus ailesi olarak size bu konuda danışmanlık yapmak ve yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Evde davet catering hizmeti olarak 3 farklı menü konseptine yoğunlaşmaktayız:

 

Evde Açık Büfe Yemek

Evde Kokteyl Hizmeti

Evde Set Menü Yemek

 

Açık büfe yemek sitemi doğumgünü, yıldönümü, nişan, düğün gibi davetlere çok uygundur. Evde çok sayıda masa koyup misafir ağırlamak kolay olmadığından, açık büfe çok pratik bir seçenektir.

Kokteyl hizmeti ise biraz daha samimi arkadaş toplantıları, veya iş toplantıları için son derece uygundur. Evde kokteyl davetleri özellikle yiyecek içecek ile uğraşılmadığında hem ev sahipleri hem konuklar için çok eğlenceli geçmektedir.

Bahçede barbekü partisi de yaz aylarının eğlenceli aktivitelerindendir. Açık havada, dostlarla rahat bir şekilde zaman geçirmek herkesi mutlu eder. Ama çok sayıda konuk ağırlayacaksanız, yemek hazırlama işi eziyete dönüşebilir. Bunun için evde catering hizmetinden yararlanarak, partinin tadını çıkarabilirsiniz.

Tek yapmanız gereken hayalinizdeki organizasyonu ve en sevdiğiniz malzemeleri belirlemek ve evde catering hizmeti veren firmalardan biriyle görüşerek ihtiyaçlarınıza göre hazırlanmış bir öneri almak. Gerisini catering firması sizin için kolayca halleder, yaşanan hazırlık ve servis telaşının farkında varmazsınız. Mükemmel bir organizasyona imza atmak ve üstelik bunun da keyfini sürmek son derece güzel bir düşünce değil mi? Hiç zaman kaybetmeyin o halde. Bir profesyonelin yemek yapmasına izin verin, arkanıza yaslanın ve rahatlayın ve akşamın tadını çıkarın.

paylaş

1,0 Puan ( 1 kullanıcı)

Yorum Yapın

Ad Soyad *
Firma Adı
Yorumunuz *
Güvenlik Kodu *
Güvenlik Kodu