catering

Eskiye nazaran evde nişan organizasyonları ve kız isteme organizasyonlarında profesyonel Catering firmalarından destek alınmaktadır. Nişan organizasyonu düzenleyen ev sahipleri misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak için daha özverili bir planlama içine girmektedir. Evlere Catering hizmeti veren firmalar içerisinde sektörün en deneyimli firması olan Brunch Plus, Ev davetlerinde üç farklı menü konsepti sunmaktadır. Organizasyon katılımcı sayısı, evin büyüklüğü, evin kullanım alanlarını baz alarak hazırladığımız menüleri müşterilerimize sunmaktayız. Yazımızın devamında bu konuyla ilgili yüzeysel bilgilendirmeler bulunmaktadır. İhtiyaçlarınızı belirlerken size ışık tutacağına inandığımız bu bilgileri okumanızı tavsiye ederiz.

Özellikle daire tipi evlerde, ev içerisinde yapılan Catering çalışmaları, kurumsal organizasyonlara göre biraz daha fazla zorlayıcı olabilmektedir. Bunun en büyük nedeni evlerin küçük kullanım alanlarının olmasından kaynaklanmaktadır. Tabi ki bütün evler için aynı şeyi söylemek mümkün değil. Burada ki amacımız bu konuya dikkat çekerek evinde davet verecek olan ev sahiplerini bilgilendirme amacından kaynaklanmaktadır. İstanbul genelinde verdiğimiz Catering hizmetlerimiz elbette sadece Ev davet Catering leri ile sınırlı değildir. Özellikle kurumsal Catering organizasyonları konusunda sektörün en çok tanınan ve taktir edilen lider catering firmalarından birisiyiz. Kokteyl organizasyonları, Coffee Break Organizasyonları ve Kahvaltı organizasyonları en çok yaptığımız iş konularının başında gelmektedir. Özellikle yaz aylarında ve ramazan ayında set menü yemek hizmetleri sunmaktayız.

.

 

Ev Catering taleplerini cevaplarken birebir detaylıca inceleyerek tekliflerimizi hazırlamaktayız. Teklif vermek işin en kolay tarafı diye düşünmekteyiz. Esas olan müşteriyi anlamak, fiziki koşullara hakim olmak, gelen misafirleri yüzeysel de olsa tanımak, son olarak da müşterinin hayal ettiği organizasyon şeklini öğrenmekten geçiyor. Bu bilgileri hakim olunduğunda teklifi ihtiyaçlara göre hazırlamış oluyoruz. Bu yüzden gelen taleplerde müşterilerimize doğrudan teklif sunmaktansa, onları anlayıp ihtiyaçlarına göre teklif sunmayı tercih ediyoruz. Bütün doneleri topladıktan sonra müşterimizin ihtiyacını belirleyip, Finger Food Kokteyl menüsü, Açık büfe yemek veya set menü yemek menülerinden birine karar verilmektedir.

Catering organizasyon sektöründe ki 11 yıllık deneyimimiz ile evde catering hizmeti konularını önemseyen bir yapımız bulunmaktadır. Deneyimlerimizi müşterilerimiz ile paylaşmak, onlara danışmanlık yapmak severek ve gayret içinde yaptığımız çalışmaların ürünüdür. Bir kereye mahsus iş birliği kurmak yerine mütemadiyen devam edecek iş birliği yaratmak en büyük arzumuzdur. Evde nişan organizasyonu, evde kız isteme davetlerinizde sizlere Catering hizmeti sunmayı çok isteriz. Detaylı bilgi ve tanışmak için lütfen bizi arayınız.

paylaş

1,0 Puan ( 1 kullanıcı)

Yorum Yapın

Ad Soyad *
Firma Adı
Yorumunuz *
Güvenlik Kodu *
Güvenlik Kodu