catering
Happy Hour Blog

Happy Hour Organizasyonları

Günümüzde her geçen gün artarak devam eden Happy Hour organizasyonları işletmelerde çalışan motivasyonunu arttırmaktadır. Özellikle plaza kültüründe faaliyet gösteren firmalar Happy Hour organizasyon alışkanlığı daha fazla kazanmıştır. Happy Hour organizasyonları genel olarak iki farklı konsepte yapılmaktadır. Birincisi Paket ikramlar, ikincisi etkinlik yönetimi yapılan organizasyon tabanlı Happy Hour etkinlikleri şeklindedir. Fabrika gibi kurumlarda ise Happy Hour etkinliklerine yeteri kadar özen gösterilmemektedir. Yapılan bir çok araştırmada Happy Hour organizasyonları yada diğer adıyla Kurumsal Motivasyon Etkinlikleri işletmelerde çalışan performansını olumlu yönde etkilemektedir.

İşletmenin çalışanlarına verdiği değeri hissettirmenin en güzel uygulamalarından birisi olan kurumsal motivasyon etkinlikleri, ilk başta bir külfet gibi gözükse de çalışan personeller üzerinde ciddi etki bırakmaktadır. Ufak bütçelerle çalışanlarınıza değer verdiğinizi hissettirmek bu kadar kolay olmayacaktır. İşletmenizdeki çalışanların motivasyonunu artırmak, insan kaynaklarına yatırım yapmak, mutlu bir ekibe sahip olmak ve kurumunuza değer katmak artık çok kolay.

Happy Hour'un karşılığı “Mutluluk Saati”dir. Happy Hour etkinliklerini önemseyen işletmeler, ekibinin motivasyonunu artırmak için genellikle kurum içinde mesai bitimine doğru, çalışanlarını bir araya getirir ve birbirleriyle kaynaşmasını sağlar. Personelin stres atmasının ve işletmenin çalışanlarına verdiği değeri göstermenin güzel bir yoludur. Happy Hour etkinliklerinin faydalarını 4 madde altında toparlayarak aşağıda bilginize sunarız.

 

Happy Hour etkinliklerinde oluşan maliyetleri aylık personel maliyetleri içinde düşünmenizi tavsiye ederiz. Yemek, servis, maaş vb. temel haklar gibi. Zam dönemlerinde personellerinizin beklediği oranda zam yapamayabilirsiniz. Ama buna karşılık Happy Hour etkinlikleri ile personeliniz üzerinde daha sağlam bir memnuniyet oluşturarak daha küçük bütçelerle, büyük bir memnuniyet yaratabilirsiniz.

 

Şirket çalışanlarının mutlu olması işveren tarafından değer verildiğini hissetmesi memnuniyetiyle orantılıdır. Bu yüzden çevresine şirketinden bahsederken bu tür etkinlikleri birçok noktayla paylaşarak iş yerinden övgüyle bahseder, bu şekilde işletme hem kendi sektöründe hem de ticari hayatında popüler bir işletme statüsüne kavuşur.

 

Happy Hour etkinlikleri Brunch Plus tarafından kar marjı düşünülmeden uygulanan ve asıl amacı firmaları kazanarak başka alanlardaki Catering ihtiyaçlarında iş birliği yapabilmektir. Bu yüzden Kurumsal etkinlik çalışmalarını piyasa şartlarından çok daha küçük bütçelere sunarak sizleri kazanmaya çalışmaktadır.

Happy Hour etkinlikleri zevkle dizayn edilmiş, görsel zenginliği olan açık büfe ikramlarından oluşmaktadır. Sizlere keyifli ve lezzetli bir etkinlik hazırlayacağımızdan emin olabilirsiniz.

paylaş

1,0 Puan ( 1 kullanıcı)

Yorum Yapın

Ad Soyad *
Firma Adı
Yorumunuz *
Güvenlik Kodu *
Güvenlik Kodu