catering
kadikoy-catering-firmalari

Kadıköy Catering Firmaları

 

Anadolu yakasının en popüler, ritmi bitmek tükenmek bilmeyen hareketli yaşamı ile Kadıköy bir başkadır diyebiliriz. Kadköy'ü bu kadar farklı kılan birden çok farklı özelliği bulunmaktadır. İstanbul'a gelipde Kadıköy'ü görmeden gidenlerin sayısı çok azdır. Kadıköy ilçesinde ki bir çok açılış organizasyonuna çözüm ortaklığı yapan firmamız İstanbul Anadolu yakasında ki tüm ilçelerde en popüler Catering organizasyon firma olma özelliğine sahiptir. En çok talep edilen organizasyon çalışmaları arasında Kokteyl organizasyonları ve ev davetleri yer almaktadır. Bunların dışında toplu yaşam sitelerinin yaza merhaba ve elveda partileri düzenlemektedir.

Brunch Plus, 11 yıllık sektör deneyimi ile Kadıköy de ki, bir çok sanat galerisinin Catering organizasyon çalışmalarını, Bir çok mağaza ve iş yerinin açılış organizasyonlarını, Banka açılış organizasyonları ve saymakla bitmeyecek bir çok alanda çeşitli organizasyonların yüklenici firması olarak görev almıştır.

.

Kadıköy İstanbul'un en kalabalık yerleşim yerlerinden biri olduğu için kadıköy ün bir çok semtinde Ev davetleri üzerine Catering hizmeti vermiştir. Ev davetlerinde deneyimli olan firmamız, Evde kız isteme, Evde nişan organizasyonlarında en çok tercih edilen firma olma ünvanına sahiptir. Ev davetleri kurumsal organizasyonlara göre daha farklı içeriklere sahiptir. Detayları ve önem derecesi kurumsal organizasyonalra göre çok daha fazladır. Yapılan organizasyon hatasız olmalıdır, tüm misafileri memnun edecek düzeyde tasarlanmalı. Ev davetlerinde dikkat edilmesi gereken en önemli hususlardan biride salonun yani miisafirlerin yoğun olarak ağırlanacağı odanın yeterli olup olmadığına dikkat edilmelidir. Bir evin oda sayısı değil, salonun büyüklük derecesi önem taşımaktadır. Hazırlıkların yapılacağı mutfakta yeterli büyüklüğe ve çalışma ortamına uygun olmalıdır.

Kadıköy de faaliyet gösteren 3 adet Catering firması bulunmaktadır. Burada yemek firmalarını Catering firmalarının dışında tutuyoruz. Toplu yemek firmaları Catering kategorisinde yer almamakatdır. Catering firmalarının bu kadar az olmasına karşın kadıköyde faaliyet gösteren organizasyon firması epeyce fazladır. bu rakamın 30 un üzerinde olduğunu tahmin ediyoruz. Bu yüzden kadıköy de ikamet ediyor ve bir Catering firmasına ihtiyacınız var ise doğru seçimler yapmanız için firmanın aski iştigal konusunu öğrenmeye çalışmanızı tavsiye ediyoruz.

Kadıköy Catering firmaları kategorsinde Kadıköy ilçesinde en çok iş üreten Brunch Plus,Catering organizasyon alanında sizlerde ihtiyaç duyacağınız tüm çalışmalar için bizden fiyat almadan organizasyonlarınızı gerçekleştirmeyin.

paylaş

1,0 Puan ( 1 kullanıcı)

Yorum Yapın

Ad Soyad *
Firma Adı
Yorumunuz *
Güvenlik Kodu *
Güvenlik Kodu