catering

Açılış Organizasyonları Neden Önemlidir?

Günümüzde artık yeni açılan en ufak bir büfeden, büyük fabrikalara kadar birçok işletme ve şirket çeşitli açılış organizasyonları düzenlemektedir. Bu olaydan yola çıkarak açılış organizasyonlarının işletmeler için önemli olduğunu söyleyebiliriz. Peki, oldukça önemli olarak bahsettiğimiz bu açılış organizasyonları neden önemlidir?

Müşterilerinin güveninin kazanmanın artık hiç de kolay olmadığı ve rekabetin arttığı şu günlerde açılış organizasyonlarının düzenlenmesi de büyük önem kazanmaya başlamıştır. Bu organizasyonlar sayesinde işletmeler kendilerini müşterilerine çok daha kolay ve hızlı bir şekilde tanıtma imkânı bulabilirler. Günümüzde de artık bu faaliyetleri açılış organizasyonu yapan firmalar yürütmektedir. Açılış organizasyonu yapan firmalar ile işletmelerin alacağı ortak kararların ardından bir gün belirlenir ve çeşitli etkinliklerle açılış yapılabilir. Bu konuda hiçbir kısıtlama koyulamaz olup, dükkan açılış organizasyonu, fabrika açılış organizasyonu ve iş yeri açılış organizasyonu artık alışılagelmiş bir olaydır diyebiliriz. Müşterilerin de oldukça ilgi gösterdiği bu organizasyonlar sayesinde ilk günden güzel satış rakamlarına ulaşmak bile mümkündür. Bu konuda da açılış organizasyon işi yapan firmalar ile güzel bir karar alınmalıdır. Bu sayede firma sahibi ve organizasyon şirketi arasında alınacak kararlar üzerinden ses getirecek ve hakkınızda olumlu konuşturacak bir açılış düzenlemek mümkün olacaktır.

Firmaların her geçen gün çok daha fazla ilgi göstermeye başladığı açılış organizasyon fiyatları yapılacak işe göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu noktada da açılışta çalışacak kişi sayısının ve kullanılacak malzemelerin miktarı ve tutarları fiyatı etkileyen etmenler arasındadır. Ortalama büyüklükte bir açılış etkinliğinin tutarı yaklaşık olarak 3000 – 15.000 TL arasında olacaktır. Ancak bu tutarı etkileyen birçok madde olabildiği için azalıp artabileceğinin altını çizmek gerek. Eğer ki müşteriler catering açılış organizasyonu düzenlemek isterlerse buna göre ek bir maliyet de belirlenebilir. Bu yüzden anlaşma sırasında tüm detayları konuşmak her iki taraf için de en sağlıklısı olacaktır.

Daha çok sergi açılışı veya çeşitli büyük kuruluşların düzenlediği açılış kokteyl organizasyonu için çalışan eleman sayısı oldukça fazla olabilmektedir. Açılış organizasyon örnekleri arasında akla ilk gelenlerden birisi olan sergi açılışları özellikle de sanatçıların itibarları açısından oldukça önemli bir konumdadır. Bu yüzden yapılacak olan organizasyonun kesinlikle kusursuz ve vaatleri karşılayacak nitelikte olması için alanında uzman bir açılış organizasyon firması ile çalışmanız en sağlıklısı olacaktır.

İnsanların yoğunluk kazandığı caddelerden birisi olan Bağdat Caddesi’ne olan ilgi artmak bir yana, her geçen gün daha da artmaktadır. Bu yüzden Bağdat Caddesi mağaza açılış firmaları için olan ilginin de artmaya başladığını söyleyebiliriz. Küçük ya da büyük bütün işletmelerin büyük ilgi gösterdiği bu etkinlikler için en doğru firma ile çalışmak her zaman için yararınıza olacaktır. Bu yüzden de kesinlikle araştırma yapmalı hatta firmaların daha önce yaptığı açılış etkinliklerine göz atmalısınız. Yapacağınız bu araştırma sayesinde artık firma ve onun referansları hakkında daha çok bilgi sahibi olacağınız için daha kendinden emin kararlar verebilirsiniz.

Her geçen gün yeni ofis binalarının yükseldiği Ataşehir içerisinde de organizasyon firmalarının arttığını söylemek mümkündür. Ataşehir açılış organizasyon firmaları için bahsi geçen bu artışa sebep olarak da doğrudan gelen talep miktarını söyleyebiliriz. Ancak bu firmalar kendi aralarında rekabet edebilmek adına açılış organizasyon örnekleri alanında kesinlikle geniş bir hizmet yelpazesine sahip olmalıdırlar. Bu sayede çok daha geniş bir sektörden iş almaları ve buna oranla da kazanç oranlarının artma ihtimali çok daha yüksek olacaktır. Ülkemizde artık yeni bir trend haline gelen açılış organizasyon sektörü henüz yeni olarak görülse de duyulan ihtiyaç artarak devam etmekte. Bu yüzden de ilerleyen yıllarda çok daha fazla sayıda organizasyon firmasını görmek mümkün olacaktır.

paylaş

1,0 Puan ( 1 kullanıcı)

Yorum Yapın

Ad Soyad *
Firma Adı
Yorumunuz *
Güvenlik Kodu *
Güvenlik Kodu