catering
adalara-hizmet-veren-catering-firmalari

Adalara Hizmet Veren Catering Firmaları

İstanbul un Anadolu yakasına yakın olan 4 adası tarihi, nezaketi, sakinliği ve doğa güzelliği ile bir çok kişinin yaşamak istediği yerleşim yerleridir. Tabi istemek başarmak kadar kolay değildir. Çünkü adada yaşamak İstanbul da yaşamaya göre, izole bir yaşam sürdürmek demektir. Büyük ada başta olmak üzere, adalara hizmet götürmek kolay değildir. Bu yüzden her firma adalara hizmet vermemektedir. Brunch Plus İstanbul da ki tüm adalara Catering hizmeti vermektedir. Adalara catering hizmeti veren firmaların başında gelen firmamız, özellikle Büyükada Catering hizmeti veren firmalar listesinde önde çıkmaktadır. Burgazada Catering hizmeti veren firmalar kategorisinde her geçen gün ivme kazanan firmamız, özellikle 2020 de bu hızını arttırarak devam ettirmeye çalışmaktadır.

İlk olarak 2014 yılında Heybeliada da Catering Hizmeti veren firmamız 5 yıl içerisinde Heybeliada da sadece 3 defa catering hizmeti vermiştir. Adalarda Catering hizmeti sunmanın en maliyetli kısmı ulaşımdır. Adalara malzeme taşımaktır ve Catering bütçesine ilave nakliye ücreti eklenmesini sağlamaktadır. Menü bazında fiyat farklılığı yoktur. Büyükada ya hizmet götüren organizasyon firmaları, kurulum aşamasından ziyade toparlanma sürecinde genel olarak sıkıntı yaşadıklarını belirtiyorlar. Bu yüzden bu planlamanın iyi bir şekilde yapılması gerekmektedir. Adalarda düğün organizasyon hizmetleri veren organizasyon ve Event firmaları bu yıl çok fazla talep gelmediğini belirtmektedir. Corona virüsünün ülkemizde yarattığı etkiler nedeniyle bu yıl adalarda yapılması planlanan düğün organizasyonları ve birçok organizasyon projesi iptal edilmiş durumdadır.

.

.

 

 

Adalarda Catering firması bulunmadığı için küçük ölçekli bir çok organizasyon adalarda faaliyet gösteren Restoranlar, oteller ve pastaneler tarafından verilmektedir. Lakin bu işletmeler büyük ölçekli catering organizasyonları karşılayamamaktadır. Genel olarak 20-50 kişilik organizasyonları yapabilmektedirler. Özellikle yaz aylarında artan bu talepleri İstanbul da ki büyük Catering firmaları karşılamaktadır. Diğer yandan adalarda yapılan düğün organizasyonlarında dikkat edilmesi gereken diğer bir konu, bir düğüne veya organizasyona iştirak eden kişilerin organizasyon bitiminde tekrar İstanbul’a dönmeleri için belirli saat aralıklarında kalkan deniz araçlarına dikkat etmeleri gerekmektedir. Yada organizasyon bitiminde adada konaklayacak ise organizasyon tarihinden 2-3 hafta önce rezervasyon yapmasını tavsiye etmekteyiz.

 

paylaş

1,0 Puan ( 1 kullanıcı)

Yorum Yapın

Ad Soyad *
Firma Adı
Yorumunuz *
Güvenlik Kodu *
Güvenlik Kodu