catering
acilis-organizasyonlari

Açılış Organizasyonları

 

Her türlü açılış organizasyonlarınızda sizi iyi anlayan, alternatif çözümler yaratan bir organizasyon firmasıyla çalışmak istersiniz. Açılış organizasyonları tek çatı altında toplanan çalışmalardır. Fabrika, hastane, ofis, mağaza açılışı olması çok büyük bir değişkenlik sağlamaz. Açılış Organizasyon firmaları, bir organizasyonu planlarken, genel olarak müşterinin isteklerini ve bütçe talebini aldıktan sonra çalışmalar başlatır. Örneğin İşyeri açılış organizasyon fiyatları için sabit bir fiyat uygulaması yoktur. Aynı şekilde ofis açılış organizasyonu içinde aynı şey söylenebilir. Açılış organizasyon örnekleri, birbirinden her zaman farklıdır. Dükkân açılış organizasyonu yapacak olan kişilere genel tavsiyemiz, öncelikle davetli kişi sayısını belirlemeleri yönünde olacaktır. Genellikle bir açılışla ilgili herkesin merak ettiği en temel konu Açılış Organizasyon fiyatları oluyor. Açılış organizasyon fiyatı konusunda net bir şey söylemek mümkün değildir. Örneğin kişilik bir iş yeri açılış organizasyonu ile, 500 kişilik bir iş yeri açılış organizasyonu bütçeleri birbirinden farklılık gösterir.

Açılış Organizasyon şirketleri, düzenledikleri organizasyonları, iş yeri açılış organizasyonuFabrika açılış organizasyonu , Plaza Açılış organizasyonu mağaza açılış organizasyonu olarak ayırmaz. Açılış organizasyonu ile merak ettiğiniz tüm detayları, sizin için uygun olan bir organizasyon firması ile görüşerek detaylıca bilgi alabilirisiniz.

 

 

MAĞAZA AÇILIŞ ORGANİZASYONU

Açılış organizasyonlarında sıklıkla tercih edilen konsept Kokteyl olmaktadır. Hayal gücümüze ve tercihinize bağlı olarak açılış organizasyonu konseptini şekillendirebiliriz. Mekan dışının balon süslemesi ya da giriş de misafirlerinizi karşılarken keman, gitar, yan flütten oluşan bir trio hizmeti ile başlayabilirsiniz. İçeride ise güler yüzlü garsonlar ile mini aperatif ikramların sunumu olacaktır. Mağaza açılış organizasyonlarında sıklıkla tercih edilenlerden biri de palyaço olmaktadır. Mağaza açılış organizasyonlarına yönelik en çok şu sektörlerden talepler gelmektedir.

Eczane Açılış Organizasyonları, Butik Açılış Organziasyonları, Klinik Açılış organizasyonları bunların dışında farklı sektörlerden de talepler gelmektedir. Bu sektörlerin dışında gelen taleplerin daha az olduğunu gözlemlemekteyiz. Brunch Plus olarak 11 yıldır edindiğimiz deneyimlerle ihtiyacınız olan tüm açılış organziasyonalrınıza danışmanlık edebilir, ihtiyaçlarınızı birlikte belirleyebiliriz. Yüksek masrafalrdan kaçınmanıza, küçük bütçelerle büyük izler bırakmanıza vesile olmaktan büyük onur duyarız.

 

Tüm ihtiyaçlarınızı hizmet alacağınız firma ile paylaştığınız taktir de size uygun konsept oluşturup paylaşıyor olacaktır.

paylaş

1,0 Puan ( 1 kullanıcı)

Yorum Yapın

Ad Soyad *
Firma Adı
Yorumunuz *
Güvenlik Kodu *
Güvenlik Kodu