catering
toplu-iftar-yemegi-organizasyonlari

Toplu İftar Yemeği Organizasyonları

Ramazan ayında geleneksel hale gelen ‘Toplu İftar Yemeği Organizasyonları’’ özellikle belediyeler tarafından çok uygulanan bir catering organizasyon çalışmasıdır. Bunun dışında Dernek iftar yemekleriVakıf iftar yemekleri, sivil toplum kuruluşları iftar yemekleri de sıklıkla karşılaştığımız talepler arasında yer almaktadır. İftar yemeği organizasyonlarına en çok rağbet gösteren diğer kurumlarda fabrikalar, büyük ölçekli sanayi firmalardır. Plaza kültüründe çalışan işletmeler genel olarak iftar yemeklerine şirket dışında restoranlarda toplanarak yapmaktadır.

Belediye İftar Yemeği Organizasyonları

Günümüzde hemen, hemen tüm belediyeler toplu iftar yemeği organizasyonu düzenlemektedir. Bu organizasyonlar ramazan ayında başta geçim sıkıntısı yaşayan dar gelirli vatandaşlara bir nebzede olsa katkıda bulunmak için yapılmaktadır. Diğer taraftan birlik ve bütünlük sağlamak için tüm vatandaşlara açık olan bir hizmet şeklidir. Ramazan ayında ister oruç tutsun, ister tutmasın bir çok insan yarattığı birlik duygusundan ötürü bu organizasyonlara iştirak etmektedir. Genellikle açık havada veya çadır içlerinde yapılan bu etkinlikler 1 ay boyunca sabit noktalarda ve gezici mahalle iftar organizasyonları olarak gerçekleşmektedir.

Son yıllarda belediyeler arasında sayısal rekabetinde görüldüğü toplu iftar organizasyonları tek seferde 50.000 kişilik bir etkinliğe ulaşmıştır. Tek seferde 50.000 kişilik bir iftar organizasyonu aynı zamanda bugüne kadar ki en büyük toplu iftar organizasyonu olarak kayıtlara geçmiştir.

Brunch Plus, Alkol yemeğin çözüm ortağı olarak 2015-2018 yılları arasında 3 yıl boyunca Beşiktaş belediyesinin düzenlediği Toplu iftar yemeği organizasyonlarında aktif olarak görev almıştır. Günlük 3.000 ila 5.000 kişi arasında düzenlenen bu etkinlikler, Beşiktaş belediye sınırlarında 3 farklı noktada düzenli olarak yapılmaktadır. Sabit iftar çadırlarının yanı sıra, her gün değişmek koşuluyla farklı mahallelerde de geçici günlük iftar yemeği organizasyonları düzenlenmiştir.

 

 

Üniversite toplu iftar yemeği organizasyonları, Vakıflar genel müdürlüğü toplu yemek iftar organizasyonu gibi bir çok farklı alanda da iftar yemeği organizasyon tecrübemiz bulunmaktadır. Site içlerinde misafirlerini ağırlamak isteyen davet sahipleri, site yönetimlerinin site içi toplu iftar organizasyonlarında da sayısız bir çok organizasyonu tamamladığımızı da belirtmek isteriz.

Yaz aylarında sitelerde toplu iftar yemeği organizasyonları na yoğun talep göstermektedir. Kısacası İftar yemeği organizasyon taleplerinizde her kitleye farklı projeler sunan firmamız, her bütçeye uygun farklı alternatif çözümler yaratmaktadır.

paylaş

1,0 Puan ( 1 kullanıcı)

Yorum Yapın

Ad Soyad *
Firma Adı
Yorumunuz *
Güvenlik Kodu *
Güvenlik Kodu