catering
Kahvaltı Brunch Organizasyonları

Kahvaltı Brunch Organizasyonları

İngilizcede Kahvaltı anlamına gelen Breakfast ve öğle yemeği anlamına gelen Lunch kelimelerinin birleşmesiyle anlam kazanmış ve sonradan üretilmiş bir kelimedir. Brunch ile Kahvaltı arasında büyük bir benzerlik vardır fakat uygulama şekilleri ve menü içeriklerinde farklılıklar vardır. Özellikle 5 yıldızlı otellerin kahvaltı ikramlarında Brunch menülerine benzer menüler kullanılmaktadır. Ama yine de bunun adı Brunch değil, kahvaltı organizasyonudur. Brunch organizasyonlarının kahvaltı organizasyonlarından en büyük farkı öğle yemeğine uygun aperatif yemek alternatiflerinin eklenmesiyle oluşmaktadır. Brunch organizasyonları kahvaltı organizasyonlarına göre daha uzun zaman dilimlerine yayılmış geniş konseptli içinde öğle yemeğine uygun yemek alternatifleri barındıran menülerdir.

 

Klasik Türk kahvaltısı dünyanın hiçbir yerinde olmayan geniş bir kültüre sahiptir. Türklerin kahvaltı anlayışı başka hiçbir ülkede bu kadar zengin bir içeriğe sahip değildir. Kuş sütünün eksik oluğu kahvaltı sofralarımız Restaurant kültürünün ve dışarıda kahvaltı etme alışkanlığının gelişmesiyle birlikte iyice genişlemiş, çok geniş ürün yelpazesine sahip olmuştur. Biz Türkler için kahvaltı öğünü günün en önemli öğünüdür. Özellikle hafta sonu hazırlanan kahvaltı sofraları bol çeşitli kahvaltı ürünlerinden hazırlanmaktadır. Kahvaltının çok önemli olduğu bu coğrafyada bizde ismimizin hakkını vermek için iddialı ve özel kahvaltı organizasyonları düzenlemekteyiz. Özellikle Açık büfe kahvaltı organizasyonları en çok sevdiğimiz ve en çok uyguladığımız kahvaltı menülerinin başını oluşturmaktadır.

 

.

.

Kahvaltı menülerimiz 4 farklı uygulama şekli ile aşağıda belirtilmiştir.

Açık Büfe Kahvaltı

Kutu Kahvaltı

Set Menü Kahvaltı

Serpme Kahvaltı

Yukarıda sırladığımız kahvaltı menülerimiz tamamı farklı uygulama şekillerine sahiptir. Her birinin ihtiyaç duyulan alanları farklıdır. Özellikle kurumsal organizasyonların birçoğunda kutu kahvaltı menülerimiz daha çok kullanılmaktadır. Kurumsal Organizasyonlarda Açık Büfe kahvaltı menülerimiz kutu kahvaltıya göre daha az tercih edilmektedir. Açık Büfe kahvaltı menüleri Bayi toplantıları, satış lansman’larının hafta sonu etkinliklerinde, Toplu yaşam alanları olan sitelerin yaza merhaba ve elveda partilerinde kullanılmaktadır. Serpme kahvaltı menülerimiz kahvaltı menüleri arasında ki en keyifli menüler olmasına rağmen en az tercih edilen kahvaltı menüsü olarak son sırada yer almaktadır.

Serpme kahvaltıları genellikle bahçe ve villa konseptinde yer alan evlerde sunmaktayız. Köy kahvaltılarını aratmayacak, özenle seçilmiş kahvaltılık ürün gruplarımıza bayılacağınızı düşünmekteyiz. 30 kişilik grupları geçmeyen ev davetlerinde Serpme kahvaltı menülerini tercih etmenizi öneriyoruz.

Keyifli ve güzel bir kahvaltı için menünüzü iyi seçmeli, israfa yol açmamalısınız. Ülkemizde her yıl gereğinden fazla hazırlanan ürünler yüzünden çok ciddi israflar oluşmaktadır. Doğaya ve insanlığa bir nebzede katkıda bulunmak için tüm yeme içme alışkanlıklarınızda israftan kaçınmanızı tavsiye ederiz.

paylaş

1,0 Puan ( 1 kullanıcı)

Yorum Yapın

Ad Soyad *
Firma Adı
Yorumunuz *
Güvenlik Kodu *
Güvenlik Kodu