catering
profesyonel-fuar-catering

Profesyonel Fuar Catering

Türkiye de en çok Fuar Catering hizmetleri İstanbul ilinde gerçekleşmektedir. Hatta Fuar Catering hizmetleri konusunda dünyada en büyük potansiyele sahip 4. şehidir. Fuarcılık Sektörünün hızla gelişmesi, firmaların daha profesyonel yatırımlar yapması nedeniyle, fuar Catering hizmetlerine olan ilgi her geçen gün artmaktadır.

İstanbul fuar Catering hizmetlerinde, sektörün lokomotif firması olan Brunch Plus, uzmanlık alanını bu konuda kanıtlamış ve birçok sektör fuarında iz bırakan hizmetler vererek tecrübesini kanıtlamıştır.

 

Fuar ikram hizmetlerinde bizimle temasa geçmeden hizmet almayınız, Her bütçeye uygun özel çözümler yaratan firmamız, mutlaka sizlerin de ihtiyacını karşılayacak menü alternatiflerini oluşturacaktır.

 

Fuar Catering, Catering organizasyon çalışmalarının en yorucu ve en uzun süreli iş aktivitelerinden biridir. Genel olarak fuarlar 3-4 ve 5 gün sürmektedir. Bunun dışında bazı fuarlar 2 gün bazıları ise 6 ile 10 gün gibi zaman dilimlerinde gerçekleşmektedir. Firmaların fuar katılımlarını dikkate aldığımız da, bu konu için çok ciddi yatırımlar yaptıklarını ve bir çoğunda sadece prestij için var olduklarını gözlemlemekteyiz.

Firmaların prestije verdiği önem doğrultusunda, stantlarına gelen misafirlerini en iyi şekilde ağırlamanın başarılı yollarından biride Catering hizmetiyle bu düşünceyi güçlendirmeleridir.

Catering Organizasyon firmaları arasında, Fuar ikram hizmetlerinde deneyimli olan firmamız sadece fuar ikramlarında değil, genel olarak bir fuarda ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuya çözümler sunmaktadır. Her türlü görüş ve talepleriniz için bizi arayınız.

BRUNCH PLUS Fuar Catering Hizmetleri konusunda, sektörün en önde gelen lokomotif firmasıdır.

 

İstanbul da düzenlenen tüm ihtisas fuarlarında hizmet veren Brunch Plus, Sektörde ki 11 yıllık deneyimi ile hizmet vermektedir. Brunch Plus Catering sektörünün önde gelen en büyük ilk 3 firmasından biridir. Fuar Catering hizmetleri alanında ise sektör lideridir. Brunch Plus bu unvanını takip ettiği ve hizmet verdiği 35 adet ihtisas fuarında ki başarısıyla kanıtlamıştır.

Coffee Break hizmetleri başta olmak üzere, bir fuarda ihtiyaç duyabileceğiniz kokteyl, personel yemeği, Sandviç ikramıAçık büfe yemek organizasyonları gibi tüm alanlarda hizmet vermektedir.

 

 

Hizmet vermiş olduğumuz bazı fuarlar aşağıda bilginize sunulmuştur.

 

Yapı Fuarı Catering Hizmetleri

Automechanika Fuarı Catering Hizmetleri

Win Fuarı Catering Hizmetleri

IDEF Fuarı Catering Hizmetleri

Conwex Fuarı Catering Hizmetleri

Unicera Fuarı Catering Hizmetleri

Autoshow Fuarı Catering Hizmetleri

Boatshow Fuarı Catering Hizmetleri

Plastik Fuarı Catering Hizmetleri

Ambalaj Fuarı Catering Hizmetleri

Züchex Fuarı Catering Hizmetleri

Emitt Fuarı Catering Hizmetleri

IMOB Fuarı Catering Hizmetleri

Asansör Fuarı Catering Hizmetleri,

Evteks Fuarı Catering Hizmetleri

paylaş

1,0 Puan ( 1 kullanıcı)

Yorum Yapın

Ad Soyad *
Firma Adı
Yorumunuz *
Güvenlik Kodu *
Güvenlik Kodu