catering
Catering 2

 Kokteyl Prolonge Nedir?

 

Catering hizmetleri günümüzde profesyonel anlamda yapılan çalışmalardır. Bu tür çalışmalar sırasında birçok etkinliğin istenilen nitelikte tamamlanması mümkün olurken davet sahibinin itibarı ve gelen misafirlerin memnuniyeti sağlanır. Kokteyl Prolonge Nedir? Bu hizmetler arasında merak edilir.

 

Açık büfe yiyeceklerle kokteyl hizmetlerinin bir arada sunulduğu bu tür organizasyonlarda kısa süreli etkinlikler için hizmet verilir. Ortalama olarak 2-3 saatlik etkinlikler söz konusu olduğunda bu tür bir organizasyon çalışması yapılabilir.

 

Bu hizmet sırasında sunulan yiyecekler atıştırmalık tarzında olurken servis ve tüketim süreçleri kolay ve rahattır. Açık büfe ikramların olması bu davetlerin özellikleri arasında yer alır ve etkileyici organizasyonlarda bu yöntem tercih edilebilir.

 

Kokteyl Prolonge Menüleri hazırlanırken davet sahibinin talepleri dikkate alınır. Bunun yanı sıra catering firmasının önerileri ve menü içeriğiyle uyumlu bir organizasyon yapılırken organizasyon sahibi ile birlikte tasarım yapılabilir.

 

Finger Food Kokteyl hizmeti yapılacağı zaman da atıştırmalık gıdalardan oluşan zengin bir menü seçeneği sunulabilmektedir. Bu tür kokteyller gelenlerin en iyi şekilde ağırlanmasına hizmet eder.

 

Kokteyl Türleri Nelerdir?

 

Catering hizmeti verilirken birçok yöntem kullanılabilir. Kokteyl tarzında bir hizmet alınacağı zaman da Kokteyl Türleri Nelerdir? Araştırılır.

 

Açık Büfe Kokteyl verilebilecek hizmetler arasında yer alırken misafirler için açık büfe menüler sunulur. Bunun yanı sıra atıştırmalıkların ikram edildiği finger food türü kokteyller ya da kokteyl prolonge seçilebilecek uygulamalar arasında yer alır.

 

Kokteyller özel davetlerde ev ya da farklı alanlarda uygulanabilecek catering hizmetleri arasında yer almaktadır. Catering İstanbul bu hizmetlerin profesyoneller aracılığı ile verilebileceği bir adrestir.

 

Kokteyl Prolonge Nerelerde Kullanılır?

 

Kokteyl hizmetleri arasında yer alan kokteyl prolonge özel davetlerin tercih edilen yöntemleri arasındadır. Kokteyl Prolonge Nerelerde Kullanılır? Merak edildiğinde ise işyerlerinde kurumsal toplantılar sırasında ya da kişisel özel davetlerde bu tür etkinlikler tercih edilebilmektedir.

 

Kokteyl Çeşitleri sayesinde davet sahibi için seçim yapma şansı artarken böylelikle davetin türüne, gelecek kişi sayısına ya da düzenlenecek alana göre davetin organize edilmesi mümkün olur. Kokteyl prolonge tarzında bir servis tercih edildiğinde kokteyl ile açık büfe yemeklerin bir arada sunulduğu görülürken içecek olarak da alkollü ya da alkolsüz sunumlar yapılabilir.

 

Evde Catering hizmeti davetlilerin ve organizasyon sahibinin memnuniyetini arttıracak bir çalışmadır. Bundan dolayı da son dönemlerde sıklıkla tercih edilen uygulamalar arasında yer alır.

 

Catering Türkiye değişen davet ve organizasyon ihtiyaçlarını karşılama kapasitesindedir. Bu tür organizasyonlar sırasında birçok menü seçeneği olabilirken ayrıca içecek ikramları da tercihe göre ayarlanabilir. Kokteyl Menü Seçenekleri davet sahibinin talebi ve catering firmasının kurumsallığına bağlı olarak şekillenir.

 

paylaş

1,0 Puan ( 1 kullanıcı)

Yorum Yapın

Ad Soyad *
Firma Adı
Yorumunuz *
Güvenlik Kodu *
Güvenlik Kodu