catering
Exclusive Catering

Exclusive Catering

 

Kurulduğumuz ilk günden beri işimize verdiğimiz değer doğrultusunda müşterilerimizi ve onların misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaya çalıştık. Exclusive Catering denilince sektörde en çok tanınan firma olmamızın nedeni, bu ifadeyi ilk benimseyen firma olmamızdan kaynaklanmaktadır.

Özellikle Kokteyl organizasyonlarında bu terimi yoğun ve iddialı olarak kullanmaktayız. Kokteyl organizasyonlarında davetli misafirleri şaşırtacak lezzetlerimiz ve aperatif ikramları sunum şeklimizin farklılığı sayesinde bunu gerçekleştirildiğimize inanıyoruz. Kurulduğumuz ilk yıllardan beri kokteyl organizasyonalrına verdiğimzi önem doğrultusunda tüm kokteyl menülerimizi her yıl güncellemeyi yenilikçi olmayı misyon edindik. Klasik menülerin yerine sunum şekilleri farklı, göz dolduran kişiye özel sunum seçenekleri ile yenilikçi anlayışımızı devam ettiriyoruz.

Sektörde; Exclusive Catering ifadesinin dışında Private Catering de tanımı da yoğun olarak kullanılmaktadır. Aslında her ikisinde de anlatılmak istenen durum yoğunluğu aynı anlayış çerçevesinde gerçekleşmektedir. Private Catering tanımı genel olarak küçük ölçekli organizasyon çalışmaları için kullanılmaktadır.

Kokteyl organizasyonları dikkat çektiğimiz en temel menü hizmetimiz olsa dahi, diğer tüm Catering Organizasyon çalışmalarımızda da aynı hassasiyeti ve özeni gösterdiğimizi belirtmek isteriz. Bizim için büyük küçük diye bir ayrım yoktur. Tüm projelerimizi itinayla hazırlamaya, başarıyla sonuçlandırmaya çalışırız. Kişilerin veya kurumalrın statülerine göre şekillendirme yapmayız. Aldığımız tüm projelere eşit şekilde yaklaşır, aynı istek ve arzuyla sonuca ulaştırırız.

Örneğin Açık Büfe Catering düzenlemesi konusunda sektöründe en titiz çalışmaları yapan firmaların başında geldiğimizi söyleyebiliriz. Elbette diğer tüm menülerimizi aynı titizlikle hazırlamakatayız. Kokteyl ikram menülerimizin bunun en güzel örneklerinden biridir. Açık büfe olarak hazırladığımız koktyel prplonge menüleride, kahvaltı menüleride aynı konsepte hazırlanmaktadır. Büfe kurulumalarını en az otel mutfakları kadar itinayla ve uygun ekipmanlarla hazırlamaktayız. Gösterişli göz dolduran büfeler yaratmak için ciddi emek harcamaktayız.

 

En Popüler Catering Organizasyon menüleri

11 yıllık sektör deneyimimize istinaden sizler için özel bir çalışma hazırladık. İstanbul da en çok talep edilen Catering Organizasyon alanları şu şekildedir.

Kokteyl organizasyon menüleri en çok talep edilen Catering çalışmaları olarak öne çıkmaktadır. İkinci sırada Coffee Break organizasyonları yer almaktadır. Üçüncü sırada ise Açık Büfe yemek organizasyonları en çok tercih edilen çalışmalar arasındadır. Kahvaltı, Set menü yemek, Lunch Box Barbekü ve Bar Catering sektör iş planlamasında aynı pasta dilimine sahip oranlardadır.

Sokak lezzetleri ve diğer minimal catering menüleri değişkenlik sağladığı için belirli bir sırlama değerlemesi verilmemiştir. Örnek Kokteyl Menüsü

Catering organizasyon sektörünün en dinamik ilk 3 firmasından biri olan Brunch Plus, her kitleye farklı projeler sunarak, her bütçeye uygun farklı catering alternatif çözümler yaratmaktadır. Ev davetleri, Nişan organizasyonları, Nikah kokteyleri gibi bir çok konuda siz ihtiyacınız olan hizmeti belirleyin hayallerinizi bizimle paylaşın biz sizin için hayal ettiğiniz organizasyonu gerçekleştirelim. Birlikte çalışmak dileğiyle, daha detaylı bilgi için sizi ofisimize bekleriz.

paylaş

1,0 Puan ( 1 kullanıcı)

Yorum Yapın

Ad Soyad *
Firma Adı
Yorumunuz *
Güvenlik Kodu *
Güvenlik Kodu