catering
nikah-kokteyli

Nikah Kokteyli

 

Nikah Kokteyl organizasyon ları genel olarak belediyelerin Nikah salonlarında yapılan Nikah törenlerinden sonra talep edilen çalışmalardan biridir. İstanbul ‘un her iki yakasında bulunan tüm belediye nikah salonlarında sayısız kokteyl organizasyon düzenleyen firmamız, Özellikle Ataşehir belediyesinin Novada AVM de bulunan Novada Nikah salonlarında sayısız organizasyonun organizatör firması olmuştur.

Sancaktepe nikah kokteyl organizasyonları, Bahçeşehir nikah kokteyl organizasyon ları Belediye nikah salonunun anlaşmalı catering firmaları tarafından verilse de, dışarıdan bu hizmeti almanız mümkündür. Kadıköy Nikah kokteylleri, Beşiktaş nikah kokteylleri ve Sarıyer belediye nikah kokteyl lerinde her hangi bir sınırlama olmadan dilediğiniz firmadan Catering hizmetleri alabilirsiniz.

Belediye nikah salonlarının dışında nikah kokteylerini kır düğünü organizasyonlarında da sıklıkla yapmaktayız. Nikah kokteyleri bir düğün organizasyonuna göre daha düşük bütçeli olduğu için genelde kısıtlı menülerle yapıuılan nikah kokteylerinde amaç gelen davetli misafirlere küçük ikramlarda bulunarak misafir pervekliklerini göstermektir. 11 yıllık sektör tecrübemize istinaden bizde genel olarak evlenecek çiftlere nikah kokteyllerinde yüksek bütçeli kokteyl menüleri tercih etmemesini öneriyoruz. Genelde 1 - 1,5 saatle sınırlı olan Nikah kokteyleri için yüksek içerikli menüler hazırlamak gereksiz olmaktadır.

Evlenecek çiftlere genelde nikah şekeri konusunda da önerileri iz bulunmaktadır. Geleneksel de olsa gereksiz yere yapılan Nikah şekerleri genelde hatıra maksatlı verilmektedir. Bu amaçla verilen nikah şekerleri genelde çöp olup gitmektedir. Bunun yerine, tema vakfına bir fidan bağış kartı , hayvan barınaklarına çeşitli yardımlar yapılmasını önermekteyiz. Aslına bakacak olursak yeni neslin bu konuda daha duyarlı olmaya başladığınıda söyleyebiliriz. Artık bir çok çift gereksiz nikah şekeri yaptırmamaya yukarıda söylediğimiz gibi katma değer yaratacak bağış sistemlerine yönelmektedir.

.

 

.

.

Nikâh kokteyl organizasyon larının en tecrübeli firması olduğumuzu düşündüğümüz bu catering hizmetinde ihtiyaç duyacağınız tüm Catering organizasyon çalışmalarınızda her bütçeye uygun farklı alternatif çözümler yaratmaktadır. Evlenecek çiftlere danışmanlık yaparak bir çok konud ayön vererek gereksiz harcamalardan kaçınmasını önermekteyiz. Bunun yerine balayı için iyi bir tercih yapmalarını, maliyet oluşturacak hiç bir masraftan kaçınmamalarını önermekteyiz. Evlenecek çitflerin uzun süre hafızasınd kalacak en büyük düğün anısı yaşayacakları ve birlikte geçirecekleri güzel bir balayı tatili olacaktır.

paylaş

1,0 Puan ( 1 kullanıcı)

Yorum Yapın

Ad Soyad *
Firma Adı
Yorumunuz *
Güvenlik Kodu *
Güvenlik Kodu